Rewelacyjny!

Na podstawie 20 opinii

9.7

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.8/10
  • łazienki:
    9.8/10
  • obsługa:
    9.6/10
  • lokalizacja:
    9.6/10
  • jakość do ceny:
    9.9/10
  • zgodność z ofertą:
    9.8/10

Polecane

100%
dla rodzin
100%
dla osób ze zwierzętami
67%
dla par
57%
dla seniorów
45%
dla niepełnosprawnych
30%
dla singli
10%
na szkolenie, konferencję
  • Jacek Kelner
    10
    Jacek Kelner
    2021-09-08 13:34:44

    Bardzo ładne domki wygodne łóżka 😀 wstajesz wyspany, blisko do morza, spokojna okolica, bardzo mili właściciele,pieski mile widziane. Polecamy

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

  • 10
    Kamila
    2021-08-29 18:40:45

    Bardzo dobra lokalizacja, cisza , spokój , idealne miejsce na wypoczynek. Obiekt godny polecenia😃

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla niepełnosprawnych
    • dla seniorów

  • Natalia Kardasz
    10
    Natalia Kardasz
    2021-07-04 12:46:38

    Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni. Właściciele bardzo sympatyczni, lokalizja w sam raz - cisza, spokój, blisko morze oraz Mielno. Plaża czysta i nie zatłoczona. Domki bardzo komfortowe. Możliwość przyjazdu z pieskiem. Polecamy z całego serca!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

  • Barbara
    10
    Barbara
    2021-06-22 09:23:40

    Swietne miejsce, spokój, cisza i możliwość przyjazdu z psem, polecam

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za opinię :)
    Zapraszamy ponownie :)
  • 10
    Olena Shchyrska
    2021-06-14 19:32:24

    Pobyt z dziećmi i pieskami. Wszystko było na najwyższym poziomie. Dziękuję właścicielom za udany pobyt

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy. Zapraszamy ponownie 😊
  • 10
    Karolina
    2021-03-19 12:28:58

    Polecam! Kolejny rok w domkach "POD WIATR" domki zadbane, przystosowane do osób z niepełnosprawnościami, domowa atmosfera, właściciele gościnni a do tego kochający zwierzęta. Nasz pupil czuje się jak u siebie. Wszystko jak powinno być!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla niepełnosprawnych
    • dla seniorów

  • 6.6
    Magda
    2020-12-25 17:20:40

    Do samego miejsca i domków nie mam zastrzeżeń. Natomiast właściciel i jego podejście do gości pozostawia wiele do życzenia. Jest nieprzyjemny i arogancki. Bardzo mocno się starał, aby uprzykrzyć nasz pobyt. Udało mu się.

    + więcej
    Wyjazd: grupowy

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Szanowna Pani, mam wrażenie że pomyliła Pani nasze domki z inną lokalizacją. Nie mieliśmy przyjemności gościć Pani w naszych domkach. Pozdrawiam
  • Natalia Sobaszkiewicz
    10
    Natalia Sobaszkiewicz

    Bardzo super miły właściciel domki bardzo zadbane wygodne i cieplutko w środku bardzo blisko do pięknej piaszczystej plaży polecam pozdrawiamy

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla seniorów

  • Kasia
    10
    Kasia

    Gorąco polecam domki , super właściciele byliśmy z naszym kotkiem czuł się rezwelacyjnie dzieci zadowolone , blisko plaża i sklepiki Nic dodać nic ująć , rezerwacja zrobiona na następne wakacje 😊😊😊

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

  • Iwona
    10
    Iwona

    Piękne domki nowoczesne ,czyste zadbane. Blisko plaża. Jest to miejsce idealne dla odpoczynku- cisza spokój. Do użytku gości grill ,wyposażenie plażowe ,malutki plac zabaw , trampolina- wnuczka zadowolona. Właściciele przesympatyczni,pomocni...

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej