Rewelacyjny!

Na podstawie 32 opinii

9.2

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.3/10
  • łazienki:
    9.1/10
  • obsługa:
    9.4/10
  • lokalizacja:
    8.1/10
  • jakość do ceny:
    9.4/10
  • zgodność z ofertą:
    9.4/10

Polecane

87%
dla par
48%
dla rodzin
45%
dla singli
21%
dla seniorów
4%
dla osób ze zwierzętami
4%
dla niepełnosprawnych
4%
wycieczkom

W tym obiekcie wpłacasz tylko zaliczkę. Pozostałą kwotę zapłacisz podczas swojego pobytu.

  • Klaudia Świerzewska
    10
    Klaudia Świerzewska
    2020-11-19 22:06:39

    Przemili właściciele i cudowne miejsce. Za taka cenę to jestem miłe zaskoczona ze to tak pięknie wyglądało. Widok z samego rana na góry to było coś niezwykłego. Z pewnością zawitamy ponownie!

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze

  • Damian
    10
    Damian
    2020-08-24 16:20:28

    Wszystko zgodne z opisem i godne polecenia. Zachowane normy dotyczące covid.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

  • 9.6
    Kornelia Banach
    2020-08-16 16:22:41

    Bardzo fajne miejsce, czysto, ładny pokój dobrze wyposażony niedaleko do centrum :)

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla singli
    • dla par

  • 10
    Dorota
    2020-08-16 08:38:34

    Bardzo chcielibyśmy podziękować z mężem właścicielom za miły pobyt. Zostaliśmy bardzo miło przyjęci przez p. Anię - dziękujemy. Pokój zgodny z opisem, czysto, świeżo nawet przeszło nasze oczekiwania. Napewno jeszcze tam wrócimy bo kochamy góry a...

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla seniorów
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Pani Doroto ja też bardzo dziękuje za ciepłe słowa :) Bardzo. Zapraszam i serdecznie pozdrawiam Panią i Męża.
  • 9.6
    Mikołaj Kukulski
    2020-08-12 20:11:29

    Pobyt bardzo udany, właściciele przemili i kontaktowi. Pokój i łazienka czysty - wyposażenie przerosło oczekiwania jak za taką cenę.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla seniorów
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Uprzejmie dziękuję i pozdrawiam :) Zapraszam Anna
  • 9.4
    Sebastian
    2020-01-27 18:30:56

    Spokojne, ciche miejsce ok 20 minut spacerem od centrum Zakopanego. Pokoje zgodne z opisem i załączonymi zdjęciami. Sympatyczni właściciele. Polecam,

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

  • 9.4
    Agnieszka
    2020-01-07 17:20:26

    Pokój super, dogodna lokalizacja - ok 20 min spacerkiem do centrum. Cisza, spokój, mili właściciele.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla par

  • 10
    Robert

    Miłe i bardzo sympatyczne miejsce. Przyzwoita lokalizacja. Cicho i przytulnie. Dziękujemy.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

  • 9.4
    K

    Pokój super, dogodna lokalizacja - 20 min spacerkiem do centrum 😊 polecam! Właścicielka sympatyczna.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękuję:) pozdrawiam
  • 10
    Tomasz

    Bardzo miło i przytulnie. Właściciele przesympatyczni. Polecam.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin