OFERTA KOMUNIJNA 2025
Posiadamy cztery osobne sale. Na każdej organizujemy tylko jedną uroczystość.
SALA BANKIETOWA (od 35 do 70 osób)
SALA KOMINKOWA (od 20 do 32 osób)
ORLE GNIAZDO (do 25 do 35 osób)
CHATA MYŚLIWSKA (od 20 do 30 osób)
PROPOZYCJA NR 1
ZUPA :
domowy rosół z makaronem i natką pietruszki
DANIA PODSTAWOWE :
potrawka z kurczaka z ryżem i białym sosem (100%)
staropolski zraz wołowy (80%)
polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym (80%)
tradycyjny kotlet de volaille (80%)
DODATKI :
ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, frytki
surówka z marchwi, sałatka wiosenna, buraczki, warzywa gotowane,
NAPOJE GORĄCE :
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą
sok owocowy / lemoniada (0,75 l/os.)
kawa, herbata (dostępne w bufecie przez całą uroczystość)
ZIMNE ZAKĄSKI :
roladki z szynki z sałatka jarzynową
pieczarka faszerowana puszystym serkiem
muszle makaronowe z pastą łososiową z warzywami
muszelka schabowa z chrzanowym nadzieniem
łosoś gotowany w sosie jogurtowo-koperkowym
rolada z pstrąga z warzywami
vol au vent z musem serowo-ananasowym
rollsy z tortilli z kurczakiem i warzywami
pieczywo, masło
GORĄCY POSIŁEK :
zupa peruwiańska z kurczakiem
cena : 240,00 zł / osoba
155,00 zł / dziecko do lat 10
PROPOZYCJA NR 2
ZUPA :
domowy rosół z makaronem i natką pietruszki
DANIA PODSTAWOWE :
staropolski zraz wołowy (75%)
panierowany kotlet schabowy (75%)
drobiowe roladki z warzywami w sosie serowym (75%)
sandacz w sosie kurkowym (75%)
DODATKI :
ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, frytki
surówka z marchwi, sałatka wiosenna, buraczki, warzywa gotowane
DESER :
śmietankowa panna cotta z musem owocowym lub kremowy deser mascarpone z owocami
NAPOJE :
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą
sok owocowy / lemoniada (0,75 l/os.)
kawa, herbata (dostępne w bufecie przez całą uroczystość)
ZIMNE ZAKĄSKI :
roladki z szynki z sałatka jarzynową
pieczarka faszerowana puszystym serkiem
muszle makaronowe z pastą łososiową z warzywami
muszelka schabowa z chrzanowym nadzieniem
łosoś gotowany w sosie jogurtowo-koperkowym
rolada z pstrąga z warzywami
vol au vent z musem serowo-ananasowym
rollsy z tortilli z kurczakiem i warzywami
pieczywo, masło
GORĄCY POSIŁEK :
zupa peruwiańska z kurczakiem
cena : 250,00 zł / osoba
160,00 zł /dziecko do lat 10
PROPOZYCJA NR 3
ZUPA :
domowy rosół z makaronem i natką pietruszki
DANIA PODSTAWOWE :
tradycyjny kotlet de volaille (75%)
staropolskie zrazy wołowe (75%)
polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym (75%)
sandacz w sosie kurkowym (75%)
DODATKI :
ziemniaki gotowane posypane świeżym koperkiem, frytki,
surówka z marchwi, sałatka wiosenna, buraczki, warzywa gotowane
DESER :
śmietankowa panna cotta z musem owocowym lub kremowy deser mascarpone z owocami
NAPOJE :
woda mineralna z cytryną i świeżą miętą
sok owocowy / lemoniada (0,75 l/os.)
kawa, herbata (dostępne w bufecie)
cena : 180,00 zł / osoba
120,00 zł / dziecko do lat 10
W cenie każej uroczystości wliczona jest podstawowa dekoracja:
-> Białe obrusy
-> Pokrowce na krzesła
-> Serwetki
-> Kwiaty
-> Świece
-> Dekoracje inne - za dodatkową opłatą.
Ciasta w cenie : 85 ZŁ / 1 KG
Tort komunijny – 150 ZŁ / 1 KG
Owoce - kompozycja - 12 zł / OSOBA
Wino - butelka 0,75 L - 55 ZŁ
Opakowanie wielorazowe - 3 ZŁ / 1 SZT.
Opłata za ciasta za dostarczone we własnym zakresie - 35 ZŁ / 1 BLACHA
(przechowanie w lodówce, krojenie, podanie)
Opłata za tort dostarczony we własnym zakresie - 50 ZŁ / 1 SZT.
(przechowanie w lodówce, krojenie, podanie)