Rewelacyjny!

Na podstawie 47 opinii

9.6

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.6/10
  • łazienki:
    9.5/10
  • obsługa:
    9.7/10
  • wyżywienie:
    9.3/10
  • lokalizacja:
    9.6/10
  • jakość do ceny:
    9.7/10
  • zgodność z ofertą:
    9.7/10

Polecane

85%
dla par
80%
dla rodzin
55%
dla singli
42%
dla seniorów
19%
dla osób ze zwierzętami
19%
wycieczkom
11%
na szkolenie, konferencję
8%
dla niepełnosprawnych
  • 10
    Jacek
    2022-09-08 16:17:39

    Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Obsługa przemiła. Jedzenie bardzo dobre. Pokoje gościnne na bardzo wysokim poziomie. Ceny przystępne.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla niepełnosprawnych
    • dla seniorów
    • wycieczkom
    • na szkolenie, konferencję

  • 10
    Urszula Pałac
    2022-08-19 17:20:51

    Cała rodzina zadowolona z pobytu szczególnie na plus : miła obsługa, bardzo dobre posiłki , czysto, miła atmosfera. Zdecydowanie polecam.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

  • 9.1
    rafał munio
    2022-06-10 07:21:36

    Duży parking , przytulne pokoje . Z minusów to słabe wi fi i czerstwy chleb na śniadanie

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • wycieczkom

  • Marzena Kwiotek
    10
    Marzena Kwiotek

    Wszystko na najwyższym poziomie i zgodne z ofertą. Śniadania bardzo urozmaicone. Obsługa pomocna i odgadująca życzenia klienta. Świetna lokalizacja. Atrakcje turystyczne na wyciągnięcie ręki. Polecam w 100%.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

  • 9.7
    Joanna

    Świetna lokalizacja, komfortowo, ładne otoczenie. 3,5 letnia Córka zachwycona, czuła się prawie jak w domu. Ładne otoczenie obiektu, miła i życzliwa obsluga

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

  • 9.8
    Barbara Chabowska

    Wszystko zgodne z ofertą.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

  • 8.8
    Beata P

    Super lokalizacja, rewelacyjne jedzenie, łazienka (wanna) zbyt mała dla wysokich osób, strop/skos przeszkadzał w przemieszczaniu się. Obsługa przemiła!

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • na szkolenie, konferencję

  • Maria Klimek
    8.2
    Maria Klimek

    Bardzo fajne miejsce na odpoczynek. Zajazd uroczy. Bardzo czyściutko i przytulnie. Brakuje na miejscu wypożyczalni rowerów.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla rodzin

  • 10
    Patrycja Bury

    Super miejsce ,blisko wszystkich atrakcji turystycznych OPN. Apartament Harmonia śliczny, w pełni wyposażony, a taras wraz ze skała po prostu boski. Ulubione miejsce odpoczynku naszej suczki. Polecam to miejsce w 100 %.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla seniorów
    • wycieczkom

  • 10
    Honorata

    Na początku muszę powiedzieć, że żadne zdjęcie ani opis nie oddaje w pełni uroku tego miejsca. Po przyjeździe byliśmy mega pozytywnie zaskoczeni. Pokój czyściutki, łazienka duża, z tarasu wejście pod skałę (lub w skałę :)) po schodkach z...

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej