Wielkanoc

Wielkanoc

WIELKANOC 29.3.-1.4.2024


Święta Wielkiej Nocy traktujemy u nas wyjątkowo, przygotowujemy bogatą ofertę gastronomiczną na najwyższym poziomie i w doskonałej cenie. Ciepła i rodzinna atmosfera naszego obiektu, profesjonalna obsługa oraz przysmaki naszej kuchni uczynią te uroczyste chwile niezapomniane na długi czas.

29.3. PIĄTEK Zakwaterowanie

Obiadokolacja: Krem czosnkowy z grzankami

Dorsz a'la Sokółka w towarzystwie ziemniaczków pieczonych i zestawu surówek

Deser niespodzianka

Zimne napoje: soki, woda niegazowana Do dyspozycji stół z kawą i herbatą

30.3. SOBOTA

Śniadanie

Srebrna Góra - śladami XVIII wiecznych fortów Najciekawsze zakątki i ciekawostki miasteczka w towarzystwie żołnierza regimentu pruskiego. Historia największej górskiej twierdzy w Europie, pokaz strzału z broni czarnoprochowej, opowieści o życiu w koszarach. Zwiedzanie Twierdzy Donjon – najniższe poziomy twierdzy i Kazamata Studzienna, sala tortur i mini muzeum.

Obiadokolacja: Krem z białych warzyw z ciastem pizzowym

Roladka drobiowa otulona boczkiem z kluseczkami i zestawem surówek

Deser niespodzianka Zimne napoje: soki, woda niegazowana Do dyspozycji stół z kawą i herbatą

31.3. NIEDZIELA

Śniadanie Wielkanocne:

- tradycyjny żurek z kiełbasą i jajkiem, biała kiełbaska pieczona z cebulką i czosnkiem, terrina z wędzonego łososia, wiejski pasztet wielkanocny, świąteczna szynka w galarecie, faszerowane jajka wielkanocne: wiosenne, ziołowe, pieczarkowe, paprykowe, sałatki a'la Sokółka: krabowa, tradycyjna warzywna, Cezar , wędliny z własnej wędzarni: szynka, polędwiczka, baleron, boczek, kiełbaska, ćwikła z chrzanem, chleb z własnego wypieku

Domowe ciasta: wielkanocne baby, mazurki, serniki...

Zimne napoje: soki, woda niegazowana Do dyspozycji stół z kawą i herbatą

Obiadokolacja Wielkanocna: Rosół drobiowy z makaronem

Warkocz z polędwiczki wieprzowej na sosie pieczarkowym w towarzystwie ziemniaczków i kompozycji surówek

Deser niespodzianka

Wielkanocne świętowanie: degustacyjny stolik domowych nalewek i whisky

Dla najmłodszych stolik słodkości

Zimne napoje: soki, woda niegazowana Do dyspozycji stół z kawą i herbatą

1.4. PONIEDZIAŁEK Śniadanie

Śniadania w formie szwedzkiego stołu: kawa Vaspiatta, herbata Sir William's, sok pomarańczowy, mleko, płatki corn flakes,

jogurt, bułeczki, pieczywo z własnego wypieku, słodkie: ciasta domowe, miód, dżem, masło orzechowe,

masełko, serek topiony, camembert, twaroroszki, pasztet, sezonowa sałatka szefowej, półmiski: wędlin tradycyjnych, serów białych i żółtych, warzywa: pomidory, ogórki, szczypiorek, na ciepło: paróweczki, frankfurterki, jajecznica, jajka gotowane

Zakwaterowanie w komfortowych pokojach dwu i trzyosobowych z łazienkami, TV LCD, TV Cyfrową, WiFi

Sokółka poleca oryginalne klasztorne piwo OPAT z niewielkiego browaru w Czechach oraz włoskie wina z południowych stoków

Oferta obejmuje trzy noclegi, trzy śniadania ( w tym wielkanocne ), trzy obiadokolacje, program atrakcji.

Koszt całości 1090 zł/os. ( dzieci do 3 lat – 390 zł, do lat 12 – 690 zł, dopłata do pokoju 1-osobowego 210 zł )

REZERWACJA: wpłata po rezerwacji mailowej 300 zł od osoby dorosłej


Zapytaj o nocleg

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakieś pytania lub potrzebujesz wsparcia, skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta


Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!