Rewelacyjny!

Na podstawie 76 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.8/10
  • łazienki:
    9.5/10
  • obsługa:
    9.9/10
  • lokalizacja:
    9.9/10
  • jakość do ceny:
    9.9/10
  • zgodność z ofertą:
    10/10

Polecane

93%
dla par
92%
dla rodzin
66%
dla singli
47%
dla seniorów
11%
wycieczkom
5%
dla osób ze zwierzętami
4%
dla niepełnosprawnych
2%
na szkolenie, konferencję
  • 10
    Urszula
    2021-09-13 11:43:57

    Fantastyczne miejsce, sympatyczni właściciele, czysto, widok z obiektu nieziemski i w dzień i w nocy, napewno tu wrócimy. Bardzo gorąco polecamy pokoje gościnne u "Replona"

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • 10
    Piotr
    2021-09-11 20:40:55

    Rewelacyjne miejsce do wypoczynku z przepięknym widokiem na Tatry. Mięliśmy przyjemność gościć od 8 do 10 września. Obiekt czysty i przytulny, w pełni zgodny z opisem i zdjęciami. A do tego bardzo mili gospodarze, których pozdrawiamy. Mamy...

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • 10
    Paulina
    2021-09-09 15:32:00

    Pokoje i łazienki czyste. Wspaniała atmosfera i przemiła właścicielka. Widok zapiera dech w piersiach. Lokalizacja bardzo blisko Gubałówki. Na pewno jeszcze tu wrócimy! 🙂

    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    😘😘😘
  • magda
    9.7
    magda
    2021-09-04 13:39:39

    Apartament przestronny i bardzo wygodny. Przepiękne widoki z okna. Właściciele mili i bezproblemowi. Mamy nadzieję, że w przyszłym roku wrócimy tam jeszcze 🤩

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.
  • Katarzyna
    9
    Katarzyna
    2021-08-31 00:04:27

    Nasz pobyt był tygodniowy. Apartament w sam raz, łazienka malutka ale przecież korzystamy pojedynczo wiec nie ma problemu :) Najważniejsze że czuliśmy się swobodnie i nikt nas nie pouczał ani nie zwracał uwagi. Widoki takie że do dzisiaj je...

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

  • 10
    Marek
    2021-08-25 13:53:29

    Wszystko super, czyściutko właściciele bardzo mili . Polecamy wszystkim i na pewno tam jeszcze wrócimy.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.
  • 10
    Paulina Gniadek
    2021-08-13 16:27:27

    Wszystko super. Wspaniali gospodarze, obiekt czyściutki, a widoki przebijają wszystko. Na pewno tam jeszcze wrócimy :)

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.
  • 10
    Gosia.A
    2021-08-10 09:21:49

    Kwatera rewelacyjna .Pokoje czyste i zadbane. Właściciele przemili. A widoki....rewelacyjne!!! Serdecznie polecam !!!

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.
  • 9.7
    Rafał
    2021-07-29 11:18:12

    Domek czysty zadbany , właściciele bardzo mili ,widok tego nie da się opisać trzeba przyjechać i przekonać się samemu , ale nie uwierzę żeby się komuś nie podobało . Ocena bardzo wysoką szkoda że to był krótki pobyt

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.
  • 10
    Beata
    2021-03-12 10:44:32

    Bardzo ładne miejsce, gościnni i pomocni gospodarze, czyste i ładne pokoje, widoki dookoła zapierają dech w piersiach. Polecam to miejsce.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów
    • wycieczkom

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej