Rewelacyjny!

Na podstawie 26 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.8/10
  • łazienki:
    9.8/10
  • obsługa:
    9.8/10
  • lokalizacja:
    9.7/10
  • jakość do ceny:
    9.9/10
  • zgodność z ofertą:
    9.8/10

Polecane

100%
dla rodzin
88%
dla par
63%
dla singli
38%
dla seniorów
13%
dla osób ze zwierzętami
13%
wycieczkom
4%
na szkolenie, konferencję
  • Marzena
    9.6
    Marzena
    2020-08-02 21:41:11

    Pokoje czyściutkie,obiekt i ogród zadbany,sympatyczni gospodarze :) Spędziłyśmy fajny czas z Córką,pozdrawiam :) Marzena z Córką.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

  • Ewa
    9.4
    Ewa
    2020-07-13 17:03:29

    Super właściciele, mili i pomocni. Bardzo fajny ogród. Pokoje czyste i zadbane.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • 10
    Żaneta Matysik
    2020-06-13 00:35:35

    Właściciele niezwykle uprzejmi, pokoiki nie za duże, ale czyściutkie. Plus za czajnik i duży plus za lodówkę w pokoju ;) łazienki bardzo schludne. Bliziutko na plażę i do centrum. Wszędzie spacerkiem. Dużym plusem przestronny ogród z placem zabaw...

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pobyt u nas był udany i zapraszamy ponownie.

    Pozdrawiamy serdecznie
  • 10
    Malgorzata Clark

    Bardzo ladny i czysty obiekt

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pobyt u nas był udany i zapraszamy ponownie.

    Pozdrawiamy serdecznie
  • 10
    Dorota Górska

    Polecam z czystym sumieniem. Szczególnie dla rodzin z dziećmi.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pobyt u nas był udany i zapraszamy ponownie.

    Pozdrawiamy serdecznie
  • 9
    Monika Otfinowska

    Fantastyczny obiekt, godny polecenia, czysto, dostępna kuchnia, ogród, wszystko na plus. Mały minus za brak Internetu, ale pod koniec naszego pobytu usterka została naprawiona, także brawo dla właścicieli. Gorąco polecam!

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że pobyt u nas był udany i zapraszamy ponownie.

    Pozdrawiamy serdecznie
  • Kinga Jasińska
    10
    Kinga Jasińska

    Polecam! Blisko do centrum, spokojnie i cicho. Na pewno odwiedzę to miejsce jeszcze raz;)

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za tak dobre opinie :) Zapraszam serdecznie ponownie.
    Pokoje u Basi w Mikołajkach
  • 9.4
    Anna Piecha

    Bardzo mili właściciele. Pokój i łazienka schludne. Spokojnie. Polecam!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za tak dobre opinie :) Zapraszam serdecznie ponownie. Pokoje u Basi w Mikołajkach
  • Marlena
    10
    Marlena

    Pokoje czyste, łazienka również, obsługa przesympatyczna, nic tylko tam wrócić, jestem bardzo zadowolna :)

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękuję za tak dobrą opinię.
    Zapraszamy serdecznie.
  • 9.6
    Adam

    Tygodniowy wypad ale bardzo udany, polecam

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Bardzo dziękujemy za tak dobre opinie :) Zapraszam serdecznie ponownie. Pokoje u Basi w Mikołajkach