Rewelacyjny!

Na podstawie 87 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.8/10
  • łazienki:
    9.7/10
  • obsługa:
    9.8/10
  • lokalizacja:
    9.9/10
  • jakość do ceny:
    9.8/10
  • zgodność z ofertą:
    9.9/10

Polecane

100%
dla rodzin
73%
dla par
55%
dla seniorów
50%
dla osób ze zwierzętami
44%
dla singli
28%
dla niepełnosprawnych
11%
na szkolenie, konferencję
10%
wycieczkom
  • Wioletta Mularz
    10
    Wioletta Mularz
    2021-09-04 10:29:54

    Super miejsce, domek zadbany, czysty, właściciel to spoko gość. :) Polecamy dla wszystkich, szczególnie dla rodzin ze zwierzakami. Jest gdzie pohasać, grzyby, ryby, borówki, powietrze czyste i przejrzyste. Polecam z całego serducha!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla seniorów
    • wycieczkom

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za pobyt i zapraszamy za rok ;)
  • Krystian
    10
    Krystian
    2021-07-22 10:14:15

    Urlop idealny. Bardzo blisko do jeziora. W pobliżu kilka plaż do wyboru: mała, średnia, duża, każda idealna. Wokół domków panuje cisza i spokój, ponieważ są ulokowane po przeciwnej stronie jeziora od głównego kąpieliska. A jeśli ktoś jednak chce...

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    A my czekamy na Was z utęsknieniem, pozdrawiam całą rodzinkę. Robert.
  • 9.7
    Natalia Cieślik
    2021-07-18 09:49:55

    SUPER miejsce na spędzenie rodzinnego urlopu. Właściciel bardzo sympatyczny i pomocny. Domki czyste i wyposażone dokładnie tak, jak widać na zdjęciach. Na pewno wrócimy 🙂

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy pięknie za świetną atmosferę , zapraszamy do nas za rok.
  • Wojtek
    9.7
    Wojtek
    2021-07-04 12:44:41

    czysty ,dobrze wyposażony domek w sam raz dla rodzin z dziećmi (5 dorosłych+4 dzieci) blisko mala spokojna plaża , cisza i spokój.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Zapraszamy ponownie w nasze strony ;)
  • 9.7
    Iwona Skórska
    2021-07-03 13:14:14

    Polecam. Domek ,,Dudek,, dla dwóch rodzin z dziećmi bardzo wygodny.W domku czysto, wyposażony we wszystkie potrzebne sprzęty. Polecam pobyt z tej - spokojniejszej, strony jeziora.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy I zapraszamy ponownie ;)
  • Anna Wojnarowska
    10
    Anna Wojnarowska
    2021-06-06 16:21:21

    Fantastyczne, urokliwe miejsce zarówno na weekend jaki dłuższy pobyt, pokoje czyściutkie, blisko do jeziorka, plac zabaw dla dzieci ,polecam każdemu gorąco! Ania Woj.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Pani Aniu dziękujemy za tak ciepłe słowa. Jesteśmy bardzo wdzięczni. Zapraszamy ponownie.
  • Radosław Pawlas
    9.6
    Radosław Pawlas
    2021-04-07 15:12:21

    polecamy. wszystko na najwyższym poziomie.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie.
  • Suszko
    10
    Suszko

    Co prawda byłam z rodziną bardzo krótko ,ale naprawdę domki czyste wyposażone wszystko zgodnie z opisem i ze zdjęciami.Właściciel bardzo miły i pomocny.Polecam serdecznie.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękuję bardzo za miłe słowa. Zapraszamy za rok.
  • Mateusz
    9.6
    Mateusz

    Bardzo ładne umiejscowienie miły gospodarz idealnie miejsce odcięte od cywilizacji.

    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla niepełnosprawnych

  • 10
    MONIKA

    Było super na pewno wrócimy pozdrawiamy 😀😀😀 i polecamy w 100 %

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej