Rewelacyjny!

Na podstawie 39 opinii

10

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.9/10
  • łazienki:
    9.9/10
  • obsługa:
    9.9/10
  • lokalizacja:
    9.8/10
  • jakość do ceny:
    9.9/10
  • zgodność z ofertą:
    10/10

Polecane

95%
dla rodzin
86%
dla par
67%
dla osób ze zwierzętami
55%
dla singli
33%
dla seniorów
21%
wycieczkom
3%
dla niepełnosprawnych
3%
na szkolenie, konferencję
  • 9
    Aneta Mulas
    2020-10-16 07:28:00

    Miła obsługa. Pokoje czyste zadbane. Piękny widok z balkonu. Polecam.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

  • 10
    Marzena
    2020-09-29 10:01:15

    Świetna lokalizacja, piękne miejsce wszystko super polecam na 100%.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie, zapraszamy ponownie :)
  • 10
    Ewa
    2020-08-14 18:53:10

    Bardzo ładne i czyste domki a widok z tarasu zapiera dech w piersiach. Gospodarze mili, uśmiechnięci i pomocni. Z pewnością jeszcze tu wrócimy 😀

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie, zapraszamy ponownie :)
  • 10
    Magdalena Sokołowska
    2020-08-12 16:00:03

    Świetne miejsce ! Zadbane domki z pięknym widokiem. Uśmiechnięci i mili Wlasciciele. Polecam !

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za mile słowa, zapraszamy ponownie :)
  • Aneta
    9.6
    Aneta
    2020-08-07 23:17:35

    Bardzo ładne miejsce

    + więcej
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie. Zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy :)
  • 10
    Sylwia Bratkiewicz
    2020-08-03 22:51:29

    Niezapomniane wakacje .

    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie. Zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy :)
  • 10
    Olga Trzaskowska
    2020-07-24 21:27:34

    REWELACJA 😁 ZACZNĘ OD WIDOKU -PIERWSZA KLASA. KAWA RANO NA BALKONIE Z TAKIM WIDOKIEM TO MARZENIE... POKOJE ZADBANE I CZYSTE. GORACO POLECAMY.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za mile słowa. Zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy :)
  • Anna Podhajny
    10
    Anna Podhajny
    2020-07-23 15:24:08

    Fantastyczne miejsce, cudowne widoki z tarasu, przemili Gospodarze dbający o to, żeby gościom niczego nie brakowało. Domki komfortowe i bardzo czyste, świetnie wyposażone, bardzo wygodne łóżka. Fajne miejsce dla dzieci do zabawy. Pies również ma...

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla seniorów
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za mile słowa. Zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy :)
  • Sylwek
    10
    Sylwek
    2020-06-17 15:52:28

    Rewelacyjna miejscówka widok z balkonu cudowny o świcie budzi śpiew ptaków gospodarze serdeczni i bardzo pomocni malutkim minusem jest podjazd ale i tak wrócimy w to miejsce

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za mile słowa, niestety podjazd nie jest zależny od nas gdyż jest to droga gminna. Zapraszamy ponownie oraz pozdrawiamy :)
  • 10
    Lukas
    2020-05-10 11:14:04

    witam polecam gorąco wszystko jak w opisie przyjemna atmosfera jakoś do ceny na duży Plus polecam

    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za mile słowa i zapraszamy ponownie :)