Rewelacyjny!

Na podstawie 199 opinii

9.3

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.3/10
  • łazienki:
    9.4/10
  • obsługa:
    9.4/10
  • lokalizacja:
    9.8/10
  • jakość do ceny:
    9.3/10
  • zgodność z ofertą:
    9.4/10

Polecane

83%
dla par
82%
dla rodzin
54%
dla seniorów
47%
dla singli
12%
dla osób ze zwierzętami
10%
dla niepełnosprawnych
4%
wycieczkom
2%
na szkolenie, konferencję
  • 9.7
    Mr Olox
    2021-05-31 21:14:59

    Bardzo dobra lokalizacja widać Szczyt Giewont szybko można dotrzeć na słynne Krupówki

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par

  • Monika
    10
    Monika
    2021-05-18 19:01:36

    Świetna lokalizacja, bardzo mili właściciele, pokoje i łazienki bardzo czyste i zadbane - widać, że właściciele bardzo przykładają sie do tego aby goście wracali do nich. Świetnie wyposażony aneks kuchenny. Przepiękny domek i super lokalizacja -...

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami

  • Adam
    10
    Adam
    2021-05-10 20:12:19

    Witam polecam czysto zadbana posesja wszędzie blisko piękny widok z tarasu możliwość zrobienia grila Polecam

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla niepełnosprawnych
    • dla seniorów

  • Ewa
    10
    Ewa
    2021-04-01 07:59:37

    Z czystym sumieniem polecam. Pokoje czyste, zadbane, cena niewygórowana i bardzo blisko do centrum.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami

  • 8.6
    Marta Borkowska
    2021-02-21 09:00:29

    Z czystym sumieniem Polecam Pokoje czyste, zadbane i b.ładne wszędzie blisko i gospodarze super ludzie!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

  • 10
    Piotr Kwiatkowski
    2021-02-07 10:56:33

    Willa na Lipkach II. Tygodniowy pobyt bardzo udany. Właściciele bardzo uczynni i pomocni. Położenie zgodne z opisem. Pokoje czyste i nowoczesne. Aneks kuchenny w pełni wyposażony. W pobliżu piekarnia i sklepy. Polecam w 100%.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • 10
    Adrian folusiak
    2020-12-22 09:27:24

    Super

    + więcej
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami

  • 9.6
    Mazurkiewicz Małgorzata
    2020-10-16 07:03:34

    Bardzo mili gospodarze czysciutko i przytulne wszędzie blisko. Polecam warto skorzystać.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla seniorów

  • 10
    JERZY
    2020-09-21 08:19:10

    polecam, bardzo dobre miejsce

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

  • 10
    Piotr Ogrodowczyk
    2020-09-20 15:49:43

    Świetna kwatera, bardzo mili i pomocni gospodarze, ładne czyste pokoje, w łazience CAY CZAS CIEPŁA WODA! Podkreślam to, bo wielokrotnie na innych lokalizacjach trzeba było czekać czasem kilkanaście minut. Wyposażona kuchnia, bardzo ładny domek,...

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej