Dodaj opinię

Bardzo dobry!

Na podstawie 20 opinii

9

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    8.4/10
  • łazienki:
    8.4/10
  • obsługa:
    9.2/10
  • lokalizacja:
    9.9/10
  • jakość do ceny:
    8.7/10
  • zgodność z ofertą:
    9.1/10

Polecane

85%
dla rodzin
80%
dla par
65%
dla singli
50%
dla seniorów
30%
dla osób ze zwierzętami
15%
na szkolenie, konferencję
15%
wycieczkom
  • Magdalena
    8
    Magdalena, poznan
    2019-05-12 19:26:28

    obiekt godny polecenia,wszystko zgodne z opisem,przemiła włascicielka p.Beata,blisko centrum,pozdrawiamy z Poznania

    Wyjazd: grupowy
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Było nam miło Państwa gościć. Staramy się.....
    Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponowie
    Beata
  • Agata
    10
    Agata
    2019-03-18 14:35:41

    Super udana majówka 2018. Nie było problemu z zakwaterowaniem się w późnych godzinach Pani bardzo wyrozumiała i miła. Mieliśmy Apartament 2 pok. z 2 łazienkami i mini aneksem kuchennym we wspólnym korytarzu. Jechaliśmy w 2 pary więc było to...

    Wyjazd: w parze
    • dla rodzin
    • dla par

  • 8.6
    Natalia
    2018-07-18 12:08:26

    Niczego mi nie brakowało. Odpoczęłam zgodnie z planem :-)

    Wyjazd: w pojedynke
    • dla rodzin
    • dla par
    • dla seniorów
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Cieszy nas ocena i opina, a najbardziej zaplanowany i udany wypoczynek.
    Zapraszamy ponownie.
  • Kasia
    10
    Kasia
    2018-06-04 15:50:21

    Dom położony w przepięknej okolicy, blisko szlaków turystycznych oraz centrum. Pokoje jak i cały obiekt czyste i zadbane. Cudowne widoki z balkonu. Polecam!!!

    Wyjazd: w parze
    • na szkolenie, konferencję
    • wycieczkom
    • dla seniorów
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    My również jesteśmy zauroczeni położeniem naszego domu.
    Dziękujemy za opinię, ocenę i zapraszamy ponownie.
  • kordylewska justyna
    10
    kordylewska justyna
    2018-05-04 10:34:34

    Bardzo dziekujemy pani Beacie za pobyt lokalizacja bardzo dobra wszedzie blisko,spokoj, czysto wlasciciele przemili ludzie napewno jeszcze tam wrocimy i bede polecac to miejsce znajomym pozdrawiamy

    Wyjazd: rodzinny
    • dla seniorów
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękuje w imieniu właścicieli za ocenę i opinie, podziękowania zostaną przekazane. Zapraszamy ponownie, do zobaczenia.
  • Barbara Śpiączka
    4.4
    Barbara Śpiączka
    2017-08-03 21:50:08

    Otrzymaliśmy pokój nie widoczny na zdjęciach który okazał się o bardzo niskim standardzie. Prysznic z ceratą jest nie z tej epoki. Kuchnia jedna na 3 piętra dość mała jak na wielkość budynku, dość skromnie wyposażona. Brak wyposażenia do pokoi....

    Wyjazd: rodzinny
    • dla singli
    • dla osób ze zwierzętami

  • Berska elżbieta
    9.4
    Berska elżbieta, Piotrków Tryb
    2017-07-25 08:21:24

    DW jest położony przepięknie wokół ładnie czyściutko,z balkonu ładne widoki, mały minusik za aneks ,-można tylko podgrzewać posiłki,gotować raczej nie,pełna kultura i swoboda, zacisznie blisko do centrum miasta,polecam

    Wyjazd: w parze
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów
    • wycieczkom

  • 9.6
    Patryk
    2017-07-04 14:33:46

    Wszystko w jak najlepszym porządku, miło czysto i przyjemnie. Z czystym sercem polecam :-)

    Wyjazd: w parze
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za ocenę oraz opinie.
    Zapraszamy ponownie.
  • 10
    Wojciech
    2017-05-13 12:44:24

    Zdecydowanie polecam, na krótki oraz na długi wyjazd. Byłem podczas majówki, ceny bardzo przystępne, a jakość i obsługa na wysokim poziomie :)

    Wyjazd: w pojedynke
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za ocenę i opinie. Zapraszamy ponownie.
  • Katarzyna
    10
    Katarzyna, Świebodzice
    2016-10-01 19:56:11

    Spędziliśmy dwa razy ferie i zapisujemy się na najbliższe.Dostępność do kuchni z możliwością przygotowania posiłków,zabezpieczenie w lodówkę.Centrum 5 minut a w ośrodku cisza. Kasia i Andrzej Świebodzice

    • dla par
    • dla rodzin
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za ocenę i opinie, już dziś zapraszamy ponownie.