Rewelacyjny!

Na podstawie 49 opinii

9.1

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.1/10
  • łazienki:
    8.7/10
  • obsługa:
    9.7/10
  • lokalizacja:
    8.7/10
  • jakość do ceny:
    9.5/10
  • zgodność z ofertą:
    9.2/10

Polecane

83%
dla rodzin
80%
dla par
54%
dla singli
35%
dla osób ze zwierzętami
32%
dla seniorów
10%
wycieczkom
3%
na szkolenie, konferencję
  • Grzegorz
    10
    Grzegorz
    2021-11-15 09:04:46

    Polecam pensjonat. Jest położony w spokojnym miejscu skąd spacerkiem można dojść do centrum Kazimierza jak i odwiedzić pobliskie wąwozy. Gospodarz bardzo sympatyczny, wszystko zgodnie z opisem.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    serdeczne dzięki
  • Agnieszka
    10
    Agnieszka
    2021-08-12 23:22:24

    Polecam,cisza,spokój ,bardzo miły właściciel ,ktory bardzo się stara zapewnić nam komfortowy wypoczynek

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    serdeczne dzięki pozdrawiam
  • 10
    Karolina
    2021-08-08 13:43:19

    Polecam pensjonat. Właściciel pomocny i bardzo uprzejmy. Piękna lokalizacja. Wszystko zgodne z opisem.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    serdeczne dzięki ,pozdrawiam
  • 9.2
    Wioletta Kowalczyk
    2021-08-02 09:20:29

    Bardzo przytulne miejsce ostoja spokoju .Warunki bardzo dobre ,gospodarz przemiły człowieka a do tego bardzo łagodna psinka do głaskania 😌 bardzo polecam

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    dziękuję i pozdrawiam jp
  • Anna Wawrzos
    9.7
    Anna Wawrzos
    2021-07-04 08:17:57

    Cudowny właściciel. Cisza i spokój dookoła. Wrócimy na pewno nie raz.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    dzięki i serdecznie zapraszam urocze turystki
  • Katarzyna
    9.3
    Katarzyna
    2021-05-31 11:49:00

    Polecam dla rodzin z dziećmi, zwierzętami. Cisza, spokój, relaks. Sielsko, anielsko :) Ostatni dom na ulicy. Do rynku w Kazimierzu pieszo ok. 30 minut. Bardzo sympatyczny, starszy pan. Czysto.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla seniorów

  • 10
    Kinga Bednarzewska

    Bardzo komfortowo. Czułam się bezpiecznie. Miły Gospodarz.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    miło mi ,dzięki
  • 9
    Anna

    Pokoje wynajmowane przez sympatycznego Pana. Ze względu na Covid zostaliśmy poproszeni na wstępie o założenie masek, sprawdzono nam temperaturę. Później już maski nie były konieczne. Same pokoje są bardzo prosto urządzone, żadne luksusy ale nie...

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    dziękuje za recenzje. ,a jednocześnie wyjaśniam iż z założenia nie miał to być hotel 5 -cio gwiazdkowy a kwatera agrotyrystyczna .
    W ofercie informujemy że jest aneks kuchenny a nie kuchnia ,wyposażona między innymi w kuchenkę 4 palnikową [są 4 garnki i 2 patelnie] Wyposażenie pokoi dokładnie opisane w ofercie udokumentowane zdjęciami pozdrawiam jp






  • 9.4
    Magdalena Szyszuk

    Miły pobyt w ciszy i otoczeniu lasu.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin
    • dla osób ze zwierzętami

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    dzięki
  • 10
    Karolina Dzbuk

    Cisza spokój dużo zieleni właściciel bardzo miły

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    dzięki

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej