Rewelacyjny!

Na podstawie 111 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.8/10
  • łazienki:
    9.9/10
  • obsługa:
    10.0/10
  • lokalizacja:
    9.7/10
  • jakość do ceny:
    9.8/10
  • zgodność z ofertą:
    9.9/10

Polecane

91%
dla par
75%
dla rodzin
64%
dla singli
56%
dla seniorów
11%
dla niepełnosprawnych
10%
dla osób ze zwierzętami
3%
wycieczkom
1%
na szkolenie, konferencję
  • Paulina Błażejczyk
    10
    Paulina Błażejczyk
    2020-10-13 13:33:21

    Byliśmy ze znajomymi na początku października. Oba pokoje bardzo ładne. Optymalne jak na weekendowy wypad. Nic więcej nam nie było trzeba. Wifi , tv, lodówka, ogrzewanie, ciepła woda i wszystkie inne rzeczy zgodne z opisem ogłoszenia....

    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla par
    • dla seniorów

  • 10
    Katarzyna Kobyłecka
    2020-09-27 09:10:39

    Pokoje czyste i przytulne. Pani bardzo sympatyczna i pomocna. Gorąco polecam na wypoczynek, gdyż jest cisza i spokój. Z miłą chęcią tu wrócę! :)

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

  • 10
    Kinga
    2020-09-15 11:42:11

    Pokoje czyste, pachnące. Toaleta czyściutka, pachnąca również :) Pani Dorotka bardzo sympatyczna, kochana osóbka! Lokalizacja domku bardzo dobra, z dala od hałasu. Przede wszystkim piękne, bajeczne wejście do domku opatulone drzewami,...

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów
    • wycieczkom

  • 10
    jolanta bartolik
    2020-09-13 12:23:21

    Przepiękne czyściutkie apartamenty. Bardzo mili właściciele. Do centrum spacerkiem 10 minut. Szczerze polecamy.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

  • 10
    Justyna Kotlińska
    2020-09-08 17:18:18

    Bardzo mili właściciele, przytulne i czyste pokoje, 10min spacerkiem do rynku, klimatyzacja, taras. Polecam🙂

    + więcej
    Wyjazd: w parze

  • 10
    Remigiusz Jankowski
    2020-09-07 10:25:06

    Rewelacja polecam każdemu, gospodarze na 102!!! Do centrum 10 min spacerkiem

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla singli
    • dla seniorów

  • 9.4
    artur olejniczak
    2020-08-26 10:31:51

    Wszystko ok.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • Joanna
    10
    Joanna
    2020-08-16 21:28:17

    Piękny, wygodny, komfortowy i czysty pokój. Przesympatyczni i przemili gospodarze. Spokojna okolica, 10 minut spacerem od Rynku. Polecamy z całego serca 🙂

    + więcej
    Wyjazd: w parze

  • 10
    AnnaM
    2020-08-10 23:07:57

    Zdecydowanie polecamy "U Dorotki Pokoje i Apartamenty"! Bardzo mili, pomocni, życzliwi i przesympatyczni właściciele. Pokoje w pełni wyposażone, czyściutkie, nowocześnie i estetycznie urządzone.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny

  • 10
    Masik
    2020-08-01 11:31:56

    Pokoje czyste, ładne. Super łazienki. My mieliśmy bardzo dużą. Miła obsługa. Na starówkę 15 min. spacerkiem. Bardzo polecam.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla seniorów
    • dla singli
    • dla rodzin