Dodaj opinię

Rewelacyjny!

Na podstawie 25 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    10/10
  • łazienki:
    10/10
  • obsługa:
    10/10
  • lokalizacja:
    9.5/10
  • jakość do ceny:
    9.8/10
  • zgodność z ofertą:
    9.9/10

Polecane

92%
dla rodzin
88%
dla par
76%
dla singli
56%
dla seniorów
12%
dla osób ze zwierzętami
4%
wycieczkom
4%
dla niepełnosprawnych
  • 10
    Zuzana
    2018-07-31 09:36:45

    Cista izba s velkou kupelnou, pekne zariadene, dostatok miesta, vyborne vybavena kuchyna. Pokojne, tiche prostredie v prirode. Velmi sa nam pacilo.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    • dla seniorów
    • dla osób ze zwierzętami
    • dla singli
    • dla rodzin
    • dla par

  • Anna
    9.6
    Anna
    2018-02-07 14:01:45

    czysto, miło wygodnie

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

  • 10
    Dragan
    2018-01-29 15:15:03

    Świetnie miejsce na wypoczynek, zdecydowanie polecam

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    • dla rodzin

  • 9.6
    Agnieszka
    2018-01-22 11:10:31

    Uwielbiam to miejsce :) Życzliwi Gospodarze, czyściutko, rodzinnie :) Polecam!!!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

  • 10
    Mira
    2017-08-25 13:38:41

    Byliśmy latem 2017. Bardzo fajne miejsce - lokalizacja blisko szlaków, cicho, spokojnie, gospodarze mili i pomocni - doradzą, nawet powiozą, gdy jest taka potrzeba. Pokoje przestronne, przytulne, urządzone ze smakiem, zabiegi Pana Pawła świetne....

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:

    Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy i zapraszamy.
  • 10
    Justyna
    2017-05-14 14:38:10

    Miejsce ciche, idealne do ucieczki od zgiełku miasta szczegolnie dla par.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy do malowniczej Wisły 😃
  • ADAM
    9
    ADAM, WARSZAWA
    2017-01-07 11:23:54

    Wszystko jak w opisie tylko,że byliśmy w sylwestra 2016/2017 z dziećmi pokoje zadbane,czyste ale jest zima wypadało by ogrzewać a nie ,że w przecigu trzech dni dwa razy na chwile ogrzewanie było przynajmniej w naszym pokoju tak było szkoda bo...

    + więcej

    Odpowiedź właściciela obiektu:

    Dziękuje za opinie i następnym razem proszę o informacje jeśli jest za chłodno bo każdy lubi inną temperaturę a u nas jest ogrzewanie podłogowe. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
  • 10
    Kasia, Zawadzkie
    2016-08-26 18:41:58

    Miejsce godne polecenia, wysoki standard, miła obsługa, czysto i przytulnie. Okolica cicha, spokojna, odpowiednie miejsce na długie spacery. Z przyjemnością wrócimy na kolejny wypoczynek :)

    + więcej
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:

    Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie.
  • 10
    Irmina, Chełm
    2016-02-26 12:52:09

    Optymalne położenie,komfortowe warunki,gościnni i dyskretni gospodarze.Jednym słowem miejsce godne polecenia, do którego z przyjemnością powrócimy:) Irmina, Adam i Patryk

    + więcej
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:

    Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie.
  • Małgosia
    10
    Małgosia, Warszawa
    2016-01-28 21:05:35

    Cudownie rodzinna atmosfera, czysto i prztulnie, a do tego na parterze przyjmuje cudotwórca:) masażysta, którego ręce leczą!!! Gorąco polecam!!!

    + więcej
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów