Rewelacyjny!

Na podstawie 26 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.7/10
  • łazienki:
    9.6/10
  • obsługa:
    10/10
  • wyżywienie:
    9.9/10
  • lokalizacja:
    9.5/10
  • jakość do ceny:
    9.8/10
  • zgodność z ofertą:
    10/10

Polecane

89%
dla par
89%
dla rodzin
58%
dla singli
43%
dla seniorów
20%
wycieczkom
  • 10
    Sabina
    2021-08-31 18:48:56

    Fantastyczny tydzień w Evicie.

    opinia zweryfikowana
    + więcej

  • 10
    Beata Strzyżewska
    2021-08-23 18:24:39

    Spędziliśmy tydzień i Evicie i był to wspaniały czas. Piękne pokoje, czyste, zadbane i wyposażone we wszystko, czego trzeba. Łózka wygodne, szafy bardzo duże i co nas bardzo mile zaskoczyło - do dwóch pokoi były dwie łazienki. Dzieci nie...

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • Maria
    10
    Maria
    2021-05-27 08:00:53

    Byłam tu trzeci raz i jak zwykle jestem bardzo zadowolona. Obsługa bardzo miła i pomocna , posiłki smaczne, pokoje czyste, cisza i spokój . Polecam

    + więcej
    Wyjazd: w pojedynkę
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • 10
    Natalia Porębska
    2021-05-16 17:46:04

    Wszystko super, polecam!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • 10
    Karolina Nowak

    Super obsluga , bardzo dobre jedzenie . Polecam w 100% ten pensjonat .

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • 9.8
    Paulina Baran

    Pensjonat spełnił nasze oczekiwania. Bardzo dobre położenie, blisko wieży widokowej, pyszne jedzenie, przemiła obsługa. Polecamy :)

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • Agnieszka
    9.4
    Agnieszka

    Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu ) jedzenie faktycznie bardzo dobry, warunki fajne, czysto, schludnie, przytulne pokoje. Polecamy :)

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • 9.4
    Magda

    Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Wyżywienie super, bardzo dobre jedzenie, pokoje ok, lokalizacja bardzo dobra - na uboczu ale do centrum Krynicy niedaleko, właściciele pomocni i zawsze uśmiechnięci, tak jak reszta pracowników. Polecam!

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • 9.8
    Arkadius

    Gorąco polecam pobyt w Evicie. Pokoje wygodne, jedzenie bardzo dobre. Lokalizacja cicha i spokojna.

    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie
  • Andrzej M
    9.2
    Andrzej M

    Świetne, pyszne jedzenie. Śniadania - duży wybór produktów :)

    + więcej
    Wyjazd: grupowy
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za super opinie, pozdrawiamy serdecznie

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej