Rewelacyjny!

Na podstawie 59 opinii

9.8

Poszczególne oceny

  • pokoje:
    9.9/10
  • łazienki:
    9.8/10
  • obsługa:
    9.8/10
  • lokalizacja:
    9.8/10
  • jakość do ceny:
    9.8/10
  • zgodność z ofertą:
    9.9/10

Polecane

82%
dla rodzin
81%
dla par
48%
dla seniorów
36%
dla singli
6%
dla osób ze zwierzętami
6%
dla niepełnosprawnych
6%
wycieczkom
4%
na szkolenie, konferencję
  • Justyna
    10
    Justyna
    2022-11-27 21:59:34

    Świetna lokalizacja, bardzo dobry kontakt z gospodarzami. Pokój czysty, ciepły, schludny. Serdecznie polecam.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: rodzinny
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • Paweł Figlerowicz
    10
    Paweł Figlerowicz
    2022-09-30 18:23:49

    Małgorzata i Paweł z Poznania. Byliśmy tam pierwszy raz i na pewno wrócimy. Stosunek jakości do ceny to 100% Polecamy każdemu.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie i zapraszamy !
  • 10
    Jacek
    2022-08-16 14:40:35

    Super pokoj z aneksem kuchennym dobrze wyposażonym, Lokalizacja świetna w pobliży centrum, obok Parku Zdrojowego, mili właściciele serdecznie POLECAM https://www.nocowanie.pl/noclegi/kudowa_zdroj/kwatery_i_pokoje/124986/opinie,1.html

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie i zapraszamy !
  • 10
    Barbara
    2022-07-03 20:16:41

    Fantastyczny obiekt. Czyściutko. Pomocni właściciele. Wszędzie blisko. Gorąco polecam. Dowodem jest mój trzeci pobyt tutaj. Może jeszcze tu wrócę. Nie wykluczam.

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie i zapraszamy !
  • 10
    Kasia
    2022-06-21 08:17:06

    Byliśmy z mężem teraz na początku czerwca pokój na dole z aneksem kuchennym super cena rewelacyjna jak bym miała jeszcze kiedyś przyjechać do Kudowy to nocleg tylko w Domku przy Parku :) Kasia z Katowic pozdrawiam właścicieli :)

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie i zapraszamy !
  • 10
    Żaneta
    2022-03-08 14:03:53

    Pokój z aneksem kuchennym i łazienką, czyściutko

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

    Odpowiedź właściciela obiektu:
    Dziękujemy za opinie i zapraszamy !
  • 10
    Marta

    To nasz drugi pobyt w tym miejscu. Wszystko zgodnie z ofertą. Świetna lokalizacja. Bardzo sympatyczni Gospodarze. Na pewno wrócimy po raz kolejny.

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla seniorów

  • Maciek
    10
    Maciek

    Super kwatery

    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla niepełnosprawnych

  • 10
    Arek

    Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Super lokalizacja, cisza i spokój, spacerkiem do centrum dosłownie chwila, do Czech również rzut beretem. Pokój duży, czysty, łazienka także bez zastrzeżeń. W pokoju łoże małżeńskie + rozkładana sofa, stolik,...

    opinia zweryfikowana
    + więcej
    Wyjazd: w parze
    Polecam:
    • dla par
    • dla rodzin
    • dla singli
    • dla seniorów

  • 10
    Danuta Lemanik

    Bardzo czysto.Miejsce ciche i spokojne.Doskonała lokalizacja.Dziękujemy za miły pobyt.

    + więcej
    Polecam:
    • dla par

Biuro Obsługi Klienta

Infolinia:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Sprawdź naszą ofertę!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Dowiedz się więcej